Skip to content

Krav mot privatpersoner kräver ett mer personligt tillvägagångssätt

icon-b2c

Vårt mål är alltid att dina kunder ska bli skuldfria och att dina kundrelationer bevaras, därför tror vi på en mjukare hantering av fordringar mot privatpersoner. Vi vill inte märka din kund med betalningsanmärkningar i onödan och vi försöker att få betalt på många olika sätt genom att  ta kontakt med kunden för betalningsuppgörelse innan ett utslag med betalningsanmärkning kommer från kronofogdemyndigheten.

Vi avlastar din kravhantering

Som leverantör av konsumenttjänster kan kvantiteten av fordringar snabbt bli överväldigande. Vi avlastar dig så att du kan ägna dig åt din kärnverksamhet medans vi hanterar dina fordringar från förfallodag till inbetalning. Vi tror på ett annorlunda och mer personligt sätt att bedriva B2C-inkasso där några av våra största områden är telecom, e-handel, fastighet och el/energi. 

Vårt mål är alltid att just dina fordringar ska bli prioriterade.

Vi värdesätter vägledning och proffesionellt bemötande

Vi ser till individens betalningsförmåga och i nära dialog med kunden når vi bästa möjliga resultat. Vårt mål är att dina konsumentfordringar ska bli prioriterade. Våra handläggare med specialistkompetens inom B2C-inkasso ser till att välja den mest effektiva metoden för att just dina fordringar ska bli betalade så snabbt som möjligt. Vi sköter all administration kring exempelvis långtidsbevakning, avbetalningsplaner och inbetalningar både inom Sverige och i utlandet. 

Vill du ha nyheter och
information från oss?
Anmäl dig till
vårt nyhetsbrev!
Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till mig!

Eric Winter

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. En av våra säljrepresentanter kommer att kontakta dig inom kort för att ta fram det perfekta förslaget för din verksamhet.

Boka ett möte

Här kan du boka ett digitalt möte med en av våra rådgivare, oavsett om du är intresserad av våra tjänster, vill  diskutera förbättringsmöjligheter inom fordringshanteringen, eller vill få en demo av våra lösningar. Välj en ledig tid som passar dig och fyll i lite kort information om företaget så återkommer vi snabbt med en mötesinbjudan med länk till videomötet.

Finns det inte en ledig tid som passar dig? Vi lägger regelbundet upp nya tider, men du kan även höra av dig direkt för att planera in ett möte om inga av tiderna passar.