Inkasso - Inkassotjänster som passar era behov

Vi är ett inkassobolag med branscherfarenhet och har som affärsidé att med hjälp av skräddarsydda lösningar, kunna hjälpa våra kunder att öka sin lönsamhet genom snabbare kassaflöden. När ni väljer våra inkassotjänster får ni tillgång till enkla och smarta webbsystem för uppföljning och information. Våra egna jurister arbetar nära inkassohandläggarna, vilket gör att tvistiga fordringar kan hanteras snabbt, smidigt och effektivt.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Hör av dig till Marie Eriksson på 031 – 788 23 26 eller sales@psfinancegroup.com

Så här fungerar våra inkassotjänster

1

Fakturering

Vårt system kommunicerar med de flesta marknadsledande ekonomisystem.

2

Påminnelser

Om fakturan hinner förfalla innan fullbetalning skickar vi, alternativt ni, ut en påminnelse.

3

Inkassokrav

Om er kund, trots påminnelse, inte betalt fakturan skickar vi ett inkassokrav.

4

Juridiska åtgärder

Om fakturan ännu inte betalats efter inkassokrav vidtar vi nödvändiga juridiska åtgärder – som kund hos oss har ni tillgång till våra jurister.

Inkassobolag med hög lyckandegrad

Engagemang

Hos oss får ni en egen inkassohandläggare som anpassar arbetsmetodiken till vad som passar era önskningar gällande inkasso. Vårt engagemang ska skina igenom.

Integrationer

Våra färdiga integrationer mot marknadsledande system såsom Visma Administration, E-economics, Fortnox och Navision gör arbetet smidigt. Överföring av nya uppdrag och hantering av inbetalningar sker i båda riktningarna. För kopplingar till andra typer av affärssystem använder vi Rest-API, CSV-format och XML.

Effektiva lösningar

Våra effektiva lösningar för inkasso gör att ni kan minska den tid ni lägger på administration och istället fokusera på er kärnverksamhet.

Rätt kompetens

Ni kan alltid vara säkra på att få tillgång till rätt kompetens inom all hantering av inkasso, företagsfodringar som utlandsinkasso. Vårt erbjudande är komplett och våra medarbetare är bland de allra bästa i branschen.

Lösa tvister

Skulle ni få problem med tvistiga fodringar står våra jurister redo att hjälpa till. De arbetar nära våra inkassohandläggare och har stor erfarenhet av att framgångsrikt lösa denna typ av tvister. Efter exekutionstitel inkasseras fordran genom inkasso.

Våra Inkassotjänster

Vill du veta mer om vårt tjänsteutbud?

Fält markerade med en * är obligatoriska