Skip to content

Inkasso

Inkassotjänster som passar era behov

INKASSO SOM FÖRBÄTTRAR  kassaflödeT

Inkasso ska vara enkelt och tryggt. Vi är ett inkassobolag med gedigen branscherfarenhet inom inkasso, fakturering och juridik. Vår affärsidé är att med hjälp av skräddarsydda lösningar hjälpa våra kunder öka sin lönsamhet genom snabbare kassaflöden. När ni väljer våra inkassotjänster får ni tillgång till enkla och smarta webbsystem för uppföljning och information. Vi gör det enkelt att skicka både betalningspåminnelser och inkassokrav, så lämna era förfallna fakturor till oss. Vi erbjuder både inkasso och juridik, så våra egna jurister arbetar nära inkassohandläggarna vilket gör att tvistiga fordringar kan hanteras snabbt, smidigt och effektivt.

Vi ser till att era fordringar blir prioriterade

Att ni som kund får betalt för era förfallna fordringar så snart som möjligt är alltid vårt främsta fokus. Vi är ett inkassoföretag som sticker ut från resten av branschen med ett arbetssätt och hanteringsmetoder som bygger på stor kunskap och mångårig erfarenhet från framgångsrikt inkasso. Vi utför vår inkassoservice med stort engagemang och med professionell hantering, både för er som säljer till andra företag eller privatpersoner, och både i Sverige och i utlandet. Våra effektiva lösningar för inkasso gör att ni kan minska den tid ni lägger på administration och istället fokusera på er kärnverksamhet.

Inkasso utan fasta avgifter

Som inkassoföretag debiterar vi inga startkostnader eller fasta avgifter – att vara kund hos oss ska vara enkelt. En förutsättning för hög lyckandegrad är att ha en bra kravmetodik. Vi anpassar därför våra kravmetoder efter typ av fordran, gäldenär och er indrivningspolicy som fordringsägare. 

INTERNATIONELL Inkasso

Skulle ni ha internationella kunder som inte betalar så hjälper vi er även med inkasso utomlands med samma höga kvalitét som inrikes. Vi erbjuder inkassoservice både i Sverige och utomlands enligt samma debiteringsmodell och ni behöver bara ett inlogg oavsett hur många länder ni behöver hjälp med. Här kan ni läsa mer om vad vi erbjuder inom utlandsinkasso.

KonsumentInkasso 

Vi är inte bara specialister på B2B-inkasso, utan vi kan även hjälpa er som säljer till privatpersoner. Det finns många anledningar till att betalning dröjer, därför använder vi en hanteringsmodell som tar hänsyn till kundens omständigheter så att ni ska få betalt utan att förlora en potentiellt återkommande kund. Konsumentinkasso innebär ofta större volymer vilket underlättas av de färdiga integrationer som vi erbjuder mot marknadens främsta ekonomisystem. Dessa integrationer kan ni läsa mer om nedan.

KOMPLETTA INTEGRATIONER

Våra färdiga integrationer mot marknadsledande system såsom Fortnox, Visma.net ERP, Visma Business, Visma Control, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Pyramid Business Studio och Jeeves ERP gör arbetet med fakturering och inkasso smidigt. Överföring av nya uppdrag och hantering av inbetalningar sker i båda riktningarna. För kopplingar till andra typer av affärssystem använder vi Rest-API, CSV-format och XML. I vår inkassoservice ingår filöverföring och registrering av ärenden via vår kundportal samt helt online-uppdaterad ärendeinformation dygnet runt.

HÖG LYCKANDEGRAD

Vi på inkassobolaget PS Inkasso & Juridik bedriver vi inkassoservice med dokumenterat hög lyckandegrad. Vår erfarenhet och våra mätningar visar att inkasso som anpassas efter verksamhet och bransch, samt med särbehandling för vissa nyckelkunder, är det mest effektiva sättet att nå resultat och därmed ökad lönsamhet. Som inkassoföretag är vi snabba och värderar den mest effektiva metoden för varje ärende.

PERSONLIG SERVICE

Varje fordran är unik och kräver ett unikt arbetssätt. Det är därför vi som inkassoföretag exempelvis rekommenderar telefoninkasso som en åtgärd i indrivningen. Vi hanterar inkasso på såväl person – som företagsfordringar. När invändningar sker hjälper våra erfarna jurister till, för att få ett avslut på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt.

Vill du hålla dig uppdaterad med nyheter och information från PS Finance Group? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Våra specialistområden

Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Påminnelseservice

Bättre kassaflöde och ökad likviditet

Faktureringsprogram

Med rätt verktyg blir företagandet enklare

Boka ett möte

Här kan du boka ett digitalt möte med en av våra rådgivare, oavsett om du är intresserad av våra tjänster, vill  diskutera förbättringsmöjligheter inom er fordringshantering, eller vill få en demo av våra lösningar. Välj en ledig tid som passar dig och fyll i lite kort information om ditt företag så återkommer vi snabbt med en mötesinbjudan med länk till videomötet.