Skip to content

Komplett fakturaservice,
med extra allt

Du kan välja att låta oss ta hand om precis allt, från försäljning till betalning, och slippa administration och sömnlösa nätter. Du får stöd genom hela den finansiella processen med bland annat företagsfinansiering, fakturaservice, påminnelse- och inkassoservice, delgivning och fordringsköp. Genom att vi tar hand om all administration, distribution och all uppföljning får du mer tid och resurser till annat.

Hur går det till?

Med fakturaservice sköter vi allt – från att registrera, skriva ut, fakturera, följa upp obetalda fakturor till att inkassera utställt belopp genom påminnelse- eller inkassohantering. Fakturorna skickas med ditt företags logotyp och med de betalningsvillkor du önskar. Betalning sker till ditt konto, alternativt till ett klientmedelkonto. Vårt system för fakturaservice kommunicerar med de flesta marknadsledande affärssystemen och distribution sker via EDI, brev och smarta E-postlösningar.

Du väljer själv hur vi ska
driva ditt ärende vidare.

Uppföljning

Vi hanterar, kontrollerar och bevakar inbetalning från din kund. Efter en tid, ofta 5-10 dagar, skickas en påminnelse. Om du vill kan ytterligare en påminnelse skickas till dina viktigaste kunder. Det är du som väljer hur du vill att vi ska driva ditt ärende vidare. Om din kund, trots påminnelse, inte har betalat fakturan skickar vi ett inkassokrav. Det görs i regel med oss som avsändare för större lyckandegrad. Om nödvändigt tar vi till juridiska åtgärder – våra erfarna jurister finns alltid tillgängliga som ett kompletterande stöd under hela processen, för att du ska kunna vara tryggt förvissad om bästa möjliga resultat.

Vill du ha nyheter och
information från oss?
Anmäl dig till
vårt nyhetsbrev!
Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till mig!

Eric Winter

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. En av våra säljrepresentanter kommer att kontakta dig inom kort för att ta fram det perfekta förslaget för din verksamhet.

Boka ett möte

Här kan du boka ett digitalt möte med en av våra rådgivare, oavsett om du är intresserad av våra tjänster, vill  diskutera förbättringsmöjligheter inom fordringshanteringen, eller vill få en demo av våra lösningar. Välj en ledig tid som passar dig och fyll i lite kort information om företaget så återkommer vi snabbt med en mötesinbjudan med länk till videomötet.

Finns det inte en ledig tid som passar dig? Vi lägger regelbundet upp nya tider, men du kan även höra av dig direkt för att planera in ett möte om inga av tiderna passar.