Utlandsinkasso

Vi tar hand om er inkasso utomlands

Det kan uppfattas krångligt att hantera och driva in utländska fordringar eftersom lagar och regler skiljer sig åt. Vi på PS Inkasso & Juridik har mångårig erfarenhet och erfarenhet och expertis av inkasso i utlandet.

Ni som är kund hos oss kan alltid få hjälp med utlandsinkasso oavsett om det gäller en svensk eller en utländsk kund – vi bedriver utlandsinkasso inom hela Europa. I ett flertal länder i norra Europa sker det helt i egen regi, medan vi i övriga länder arbetar genom samarbetspartners och ombud. Våra ombud arbetar utifrån våra värderingar och har mycket god kunskap i respektive lands lagar och regler.

Utlandsinkasso kräver mer erfarenhet än nationell inkasso, det är svårare att driva in utländska fordringar och regler skiljer sig åt. Vi har mångårig expertis inom utlandsinkasso och underlättar processen för er.

Vi arbetar helt utan startavgifter, tar en rimlig provision, har gedigen erfarenhet av utlandsinkasso samt omfattande kunskap om gällande regler inom Europa. Utöver våra ombud behärskar vår kundservice fem språk och våra jurister står alltid redo med sin expertis i potentiella tvister.

Kontakta oss för mer information om utlandsinkasso – er väg till inkassering av utländska fordringar!

Det här erbjuder vi inom inkasso i utlandet

  • Kompletta integrationer
  • Hög lyckandegrad
  • Hög servicenivå
  • Utlandsinkasso i många länder – exempelvis Norge, Finland, Danmark, Tyskland

Hög lyckandegrad

Inom PS Inkasso & Juridik bedriver vi effektiv inkassering i många olika länder.

Rätt kompetens

Rätt kompetens för internationell inkasso.

Vill du veta mer om vårt tjänsteutbud?

Fält markerade med en * är obligatoriska