Skip to content

Fastighetsinkasso

Fastighetsinkasso & hyresjuridik

Hos PS Inkasso & Juridik erbjuds ni expertis inom fastighetsinkasso och hyresjuridik, från första påminnelse och inkassokrav till avhysning eller uppsägning. Vi ser till att ni får all den hjälp ni behöver och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just era behov.

För kommersiella lokaler och bostäder

Vi är specialister inom fastighetsinkasso och med våra tjänster vill vi avlasta er från tidskrävande administration och avancerade processer – så att ni istället kan fokusera på att utveckla era verksamheter.

Våra specialister inom fastighetsinkasso och hyresinkasso arbetar för er som representerar en bostadsförening, fastighetsägare eller fastighetsförvaltare för såväl kommersiella lokaler som bostäder med hög lyckandegrad. För oss är det viktigt att inkassohanteringen inte påverkar era kundrelationer negativt och vi ser till att era hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare alltid bemöts professionellt.

Skräddarsydda lösningar & personlig service

Ni väljer själva vilka delar ni vill outsourca: från första påminnelse, inkassokrav eller endast utvalda ärenden som kräver juridiska åtgärder omgående. Vi arbetar med såväl kombinationsuppsägningar vid upprepade försummelser som hyresnämndsförfaranden och inkassering av fordringar från avflyttade hyresgäster. Ni erbjuds givetvis beslutspunkt innan ärenden går vidare i processen och föredrar ni ett automatiserat kravflöde ser vi till att ni får en effektiv hanteringsmodell på plats. Vi gör individuella bedömningar av era ärenden och ser till att den mest effektiva åtgärden görs i tid, baserat på gäldenärens betalningshistorik.

För bästa service tilldelas ni en personlig handläggare som har det övergripande ansvaret för era fordringar och med våra integrationslösningar sker överföring av ärenden och betalningar sömlöst.

Har ni frågor om fastighetsinkasso eller vill veta hur vi kan hjälpa er? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer.

FASTIGHETER

Vi representerar bostadsföreningar, fastighetsägare och fastighetsförvaltare för såväl kommersiella lokaler som bostäder.

SPECIALISTER

Vi är specialister inom fastighetsinkasso och med våra tjänster vill vi avlasta er från tidskrävande administration och avancerade processer – så att ni istället kan fokusera på att utveckla era verksamheter.

Våra specialistområden

Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Påminnelseservice

Bättre kassaflöde och ökad likviditet

Faktureringsprogram

Med rätt verktyg blir företagandet enklare