Skip to content

Om oss

Engagerade och ansvarstagande medarbetare är
nyckeln till vår framgång och till våra nöjda kunder.

Engagerade och ansvarstagande medarbetare är nyckeln till vår framgång och till våra nöjda kunder.

Hos oss är
kunder mer
än ett ärende.

PS Finance Group bedriver svensk- och internationell fakturerings- och inkassoverksamhet med personlig service och hög lyckandegrad. Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder till ökad lönsamhet genom snabbare kassaflöden.

PS Finance Group har vuxit fram ur idén om en flexibel inkassopartner som vill hjälpa företagare genom hela fakturans värdekedja, från avtal till inkassering. Idag finns allt under ett och samma tak: finans, inkasso och juridik och vi verkar i hela Norden, samt i övriga världen via partners. Genom att satsa på differentierad kravhantering och smidiga integrationslösningar har vi möjliggjort för många nöjda företagare att förbättra sina kassaflöden och minska sina kundförluster. Det är vi stolta över. 

Personlig
service

Personlig service

Vår höga servicenivå är en del av hemligheten. Hos oss är kunder mer än ett ärende. Vi har personliga rådgivare som ser till att ingen behöver hamna i automatiserade system eller långa telefonköer. Vi värnar om våra kunders kundrelationer och strävar efter att vårda dem på bästa möjliga sätt.

Smidig
systemintegration

Smidig systemintegration

Smidig systemintegration

Vi har också teknik som möjliggör systemintegration med alla vanliga affärssystem, så att våra kunder kan kontrollera allt via ett enkelt loggin. Och för ovanliga affärssystem tar våra skickliga tekniker fram egna API-lösningar så att system kan kommunicera effektivt och smidigt med varandra.

Vinnande
kostnadskoncept

Vinnande kostnadskoncept

Slutligen tillämpar vi ett vinnande kostnadskoncept. Våra kunder betalar ingen start- eller ärendeavgift  – utan vi får betalt i form av påminnelse- och inkassoavgifter, liksom dröjsmålsränta. Det är våra kunders bästa garanti för att vi kommer att lösa alla uppdrag på bästa sätt.

Var vi är

Vi bedriver inkasso inom hela Europa. I ett flertal länder i norra Europa sker det helt i egen regi, medan vi i övriga länder arbetar genom partners och ombud. Inom inkasso sker vårt arbete enligt de lagar som reglerar inkassoverksamhet och vi har tillstånd från bland andra Integritetsskyddsmyndigheten i Sverige och Finanstillsynet i Norge. Inom fakturerings- och finansieringstjänster följer vi de europeiska finansinspektionernas regler om anmälningsplikt för finansiella transaktioner och penningtvätt.

Vårt 2023

Vart vi är på väg

PS Finance Group grundades med visionen att vara den ledande nordiska partnern för fordringshantering genom hela värdekedjan, från förfallodatum till inkasso – en vision som vi nu är stolta över att ha förverkligat. Idag besitter vi en bred kompetens och har stark närvaro på marknaden Vi står på en solid grund och kan glädjas åt en ständigt ökande tillväxt. Vi fortsätter utveckla avancerade inkassotjänster för att hålla oss i framkant och förbättra användargränssnittet för alla våra tjänster, samt därmed göra arbetet enkelt och effektivt för oss och för våra kunder.

Vilka vi är

På kontoret i Göteborg arbetar ca 50 medarbetare med att förvalta 1 600 aktiva kunder, och spelar därmed en avgörande roll i att säkra tillväxt och fortsatt framgång. Den personliga servicen, fingertoppskänslan och våra skräddarsydda lösningar är trots allt det som utmärker vårt företag, och som gett oss nöjda och återkommande kunder genom åren.

PS i siffror

Hur vi är

Våra kärnvärden ligger till grund för allt vi gör på PS Finance Group. Vi strävar efter att vara engagerade, personliga, ta ansvar och skapa resultat i varje enskild interaktion med våra kunder och partners. Genom att följa dessa kärnvärden skapar vi en kultur av förtroende och samarbete som är avgörande för vår framgång. Vi är stolta över det team vi har byggt upp och är övertygade om att vår gemensamma insats kommer att fortsätta att driva oss framåt.

Vill du ha nyheter och
information från oss?
Anmäl dig till
vårt nyhetsbrev!

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. En av våra säljrepresentanter kommer att kontakta dig inom kort för att ta fram det perfekta förslaget för din verksamhet.