Skip to content

Spännande möjligheter

Är du intresserad av att arbeta i en modern, flexibel miljö med mycket ansvar och möjlighet att växa i din roll? Då ska du söka jobb hos oss! Här tillåts egna initiativ och du får möjlighet att ta ut svängarna – om du vill växa med företaget. Den branta tillväxtkurva vi upplevt gör att vi tror vi kan gå hur långt som helst. Vill du bidra till företagets utveckling och gillar att hålla ett högt tempo kan du bli en nyckelperson på vår resa in i framtiden.

Tillsammans är vi starka

Vi värdesätter gemenskap och håller våra kärnvärden högt: Vi är engagerade, personliga, tar ansvar och skapar resultat för våra kunder. Det är grunden till en trygg arbetsmiljö med arbetsglädje och god stämning. Vi har många gemensamma aktiviteter både i och utanför kontoret; AW, fika, träning och olika turneringar som alla bidrar till vår härliga gemenskap.

Svindlande utsikt(er)

Vi sitter i toppmoderna lokaler vid Lindholmen Science Park, med takterrass och panoramavy över hela Göteborg. Det är ett dynamiskt område som sjuder av energi och är lätt att nå via spårvagn, buss, färja och/eller elsparkcykel – vilket är bra, då hållbarhet är viktigt för oss, och vi uppmuntrar våra anställda att välja miljövänliga alternativ då sådana finns.

Dynamisk mångfald

Då vi värdesätter jämlikhet, strävar vi efter en jämn könsfördelning bland våra medarbetare. Våra runt 50 anställda har olika bakgrund och hanterar kunder från vitt skilda branscher på fem språk. Här blir arbetsdagen vad du gör den till – spännande, intensiv, utmanande, rolig… Vi drivs av den energi vi får när det händer något, och när vi lyckas uppfylla och till och med överträffa våra kunders önskemål om lönsamhet.

Bli en del av vår gemenskap!

Välkommen till en arbetsplats där vi sätter din trivsel och din framgång i första rummet!

Vi är fast övertygade om att en välmående personal är grunden för vår långsiktiga gemensamma framgång.

Varje medarbetare spelar en avgörande roll varje dag, och vi är fast beslutna att skapa en miljö där varje röst hörs och varje individ känner sig sedd och uppskattad.

Vi investerar i dig och din utveckling. Hos oss erbjuds du inte bara ett jobb, utan en plats där du kan växa och utvecklas både personligt och professionellt. Ta chansen att vara en del av vårt team och låt oss tillsammans skapa en arbetskultur som både inspirerar och motiverar!

Vill du ha nyheter och
information från oss?
Anmäl dig till
vårt nyhetsbrev!

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. En av våra säljrepresentanter kommer att kontakta dig inom kort för att ta fram det perfekta förslaget för din verksamhet.