Skip to content

Medarbetarintervju: Administratör Johanna

Hur startade din resa på PS?
– Det var för snart ett år sedan. Jag kände mig då redo för nya utmaningar och fick upp ögonen för PS som gav mig intrycket av ett trevligt och kompetent företag. Jag erbjöds dessutom introduktionsutbildning inom inkasso och juridik från start vilket är en stor fördel i mitt jobb. Ett plus är att vi sitter i fina lokaler med utsikt över havet!

Vad har du för roll på företaget idag?
– Jag arbetar som administratör. En vanlig arbetsdag för mig innebär mycket back office vilket innebär att hjälpa både kunder och gäldenärer per telefon och att hantera våran inkommande post från myndigheter och andra instanser. Däremellan assisterar jag inkassohandläggarna inom B2C-inkasso med vissa uppgifter som till exempel inkommande betalningar och gör åtgärder efter behov.

Vad är det roligaste med att arbeta inom PS?
– Vi är ett gott gäng kollegor som sprider både glädje och kunskap! Jag uppskattar också att PS är ett företag där jag känner att jag kan utvecklas och hela tiden anta nya utmaningar. Det trivs jag väldigt bra med.

Vilka utmaningar ser du i framtiden?
– En utmaning är att följa med i utvecklingen och anpassa sig efter vad kunderna efterfrågar. Vi ser till exempel nu att många efterfrågar en mer differentierad kravhantering med mjukare vip-hantering av vissa slutkunder samtidigt som man lägger större kraft på att se över creditscore och historik för att avgöra vilka åtgärder som är mest effektiva. Vi är duktiga på skräddarsydda lösningar som gör att våra kunder inte behöver vara rädd att skada sina egna kundrelationer.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
– När jag inte jobbar så umgås jag helst med vänner och familj. Dessutom har jag har precis börjat ta grönt kort och ser fram emot flera golfrundor i sommar!

Vad tycker du är positivt med PS som arbetsplats och arbetsgivare?
– Det finns möjligheter att utvecklas och mycket att lära sig inom branschen. Vi har mycket kompetent personal i olika yrkesgrupper vilket gör att man omringas av mycket kunskap. PS är en trygg och trevlig arbetsplats att komma till varje dag.

Tre ord som beskriver dig som person?
– Glad, positiv & noggrann!

Vi tackar Johanna för denna intervju och påminner om att följa oss på LinkedIn för att se framtida lediga jobb, medarbetarintervjuer och annat spännande som händer inom PS Finance Group!

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Rätt ska vara rätt är serien där vi samlar intressanta rättsfall från Sveriges alla hörn.