Skip to content
PS+Confirma 1200x627

Starkare tillsammans – med Confirma Software förbättrar vi vårt serviceerbjudande i Norden!

Nu får vi möjligheten att stärka vår IT kompetens och erbjuda ännu vassare och inte minst säkrare tekniska lösningar till våra kunder, samtidigt som vi stärker vår närvaro i Norden. Genom Confirma Softwares förvärv av PS Finance Group förra veckan får vi möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med en stabil partner som omsätter drygt 800 miljoner och har över 520 anställda.

För oss på PS Finance Group innebär förvärvet rent praktiskt att ledningen i PS Finance Group blir delägare i Confirma Software, medan båda företagen fortsätter att bedriva sina verksamheter under respektive varumärke – som förut. Vi kommer också att bidra till Confirma Softwares utveckling av sitt erbjudande inom faktura-, krav och inkassotjänster. Confirma äger sedan tidigare bland annat det finska inkassoföretaget Cash-In och har vuxit kraftigt genom nyförvärv det senaste året.

 ”Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu säkrare och mer sofistikerade IT-lösningar till våra kunder och tillsammans med Confirma stärka vår ställning på den nordiska marknaden. Vi sätter högt värde på att våra kunder ska få anpassade och skräddarsydda lösningar med högsta möjliga återvinning.”, säger VD Christer Eriksson. 

VD Jarle Mørk på Confirma Software intygar att han är mycket glad över att välkomna PS Finance Group till Confirma Software-familjen, där man nu kommer att öka fokuset på affärssystemsprodukter för att kunna erbjuda samma tjänster till kunder i hela Norden, med en högre servicegrad.

Läs mer om Confirma Software

Dela:

Fler nyheter

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. En av våra säljrepresentanter kommer att kontakta dig inom kort för att ta fram det perfekta förslaget för din verksamhet.