Skip to content

Vår nya säljduo

Vi är mycket glada att ha vår nya säljduo på plats. Elisabeth och Marie kommer att ha mycket kundkontakt och strategiskt utveckla nya erbjudanden och affärsmöjligheter på PS Finance Group.

Elisabeth Hägg kommer senast från UC där hon de senaste 14 åren arbetat som Account Manager och fokuserat på långvariga kundrelationer och förvärvat god erfarenhet av hela försäljningsprocessen. Hon är diplomerad kredithandläggare och har arbetat med försäljning av bland annat kreditinformation, integrationslösningar och analyser.

– Jag ser fram emot att vara med i affärsutvecklingen av verksamheten, berättar Elisabeth. Det märks att PS Finance Group är ett företag som växer.

Marie Eriksson är utbildad civilekonom och har lång erfarenhet av både försäljning och affärsutveckling. Hon har de senaste 10 åren arbetat som Account Manager med kvalificerad tjänsteförsäljning av samtliga tjänster på revisionsbyrån PwC. Att bygga långsiktiga kundrelationer och leverera bästa service till våra kunder är extremt viktigt, säger Marie.

– Det känns tryggt att vi har ett brett utbud av tjänster där vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning, berättar Marie. Det gör oss till ett attraktivt alternativ.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er?

Kontakta Marie på 0735-206686, marie.eriksson@psfinancegroup.com.

PS fortsätter att växa – följ oss gärna på LinkedIn för att se framtida lediga jobb, medarbetarintervjuer och annat spännande som händer inom PS Finance Group.

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Dessa rättsfall från Sveriges alla hörn berör punkter som PS Juridik arbetar med dagligen och som våra jurister

Fält markerade med en * är obligatoriska