Skip to content

Säljteamet växer!

Vi välkomnar två nya medarbetare till PS Finance Group och säljteamet. Micael Berndtsson kliver in i rollen som Head of Sales and Marketing och Petra Wigert stärker upp som Sales Coordinator.

Micael har under sin långa karriär arbetat i ledande positioner inom försäljning och affärsutveckling, bland annat vid APSIS, SG Equipment Finance och Vodafone. Med gedigen erfarenhet av B2B-försäljning och strategiskt ledarskap är vi övertygade om att Micael kommer att bidra i det fortsatta utvecklingsarbetet som PS står inför.

– Jag ser fram emot att lära känna bolaget. Det är en otroligt spännande bransch där det gäller att erbjuda vassa paketeringar av tjänsterna, säger Micael. PS Finance Group har helhetsperspektivet och kompetensen. Nu gäller det att bygga varumärke och visa vilka vi är.

Petra kommer senast från TNT/FedEx där hon i rollen Indoor Sales Excecutive förvärvat erfarenhet av högkvalitativ kundvård och försäljning av tjänster inom transportsektorn. Vi är stolta att Petra valt att bli en del av PS Finance Group.

– Efter 12 år kände jag mig redo för något nytt att bita i. När jag såg att PS sökte någon med min kompetens tog jag chansen, berättar Petra. PS har gett mig ett bra intryck och det känns spännande att kliva in i ett bolag som befinner sig i en stark tillväxtfas!

Vi önskar Petra och Micael ett stort lycka till och vi hoppas att de kommer att trivas hos oss på PS Finance Group!

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss på info@psfinancegroup.com eller 031 – 788 08 00.

PS fortsätter att växa – följ oss gärna på LinkedIn för att se framtida lediga jobb.

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Dessa rättsfall från Sveriges alla hörn berör punkter som PS Juridik arbetar med dagligen och som våra jurister

Fält markerade med en * är obligatoriska