Skip to content

PS växer!

Vi är stolta att presentera två nya medarbetare som kommer att stärka upp PS Finance Groups inkassoproduktion på PS Inkasso & Juridik. 

Sofia kommer senast från Lowell och har flera års erfarenhet av inkassorådgivning och en kandidatexamen i offentlig förvaltning. Sofia kommer bland annat arbeta med utlandsinkasso, något hon ser som en spännande utmaning.  

– I takt med att nordiska företag gör affärer globalt i allt större utsträckning så är det viktigt att stödja inkassering i olika länder, säger hon. Det blir en utmaning att sätta sig in i de olika ländernas förfaranden men PS har lång erfarenhet av utlandinkasso så det känns som att jag är i trygga händer. 

Johan är en erfaren senior collector som arbetat med företagsfordringar och konkursbevakning på Alektum Group. Han är även utbildad inom företagsekonomi och certifierad inom svensk inkasso. Ansvaret för bland annat B2B och fastighetsinkasso tar Johan över och han nämner att han ser fördelar med att PS Juridik alltid finns nära tillhands.

– Det är en stor fördel att vi kan ha en nära dialog gällande alla de ärenden vi hanterar, säger han. Jag är övertygad om att samarbetet mellan enheterna är det som gör PS Finance Group vassast just nu och jag ser fram emot att lära känna alla nya kollegor. 

Vi önskar Sofia och Johan ett stort lycka till och vi hoppas att de kommer att trivas hos oss på PS Finance Group! 

För mer information om B2B-inkasso, fastighetsinkasso och utlandsinkasso – kontakta oss på info@psfinancegroup.com eller 031-7882310.

PS fortsätter att växa – följ oss gärna på LinkedIn för att se framtida lediga jobb.

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Dessa rättsfall från Sveriges alla hörn berör punkter som PS Juridik arbetar med dagligen och som våra jurister

Fält markerade med en * är obligatoriska