Skip to content

PS på Kistamässan

Vi ställde för andra året i rad ut på Ekonomi och Företag på Kistamässan, och det var en riktigt lyckad mässa. Fokus låg mest på PS Juridik med den nya tjänsten JOD – Jurist on Demand.

 

För att locka folk till vår monter så hade vi fixat gott kaffe från Kaffegreven, mycket godis, goodiebags och Sveriges bästa skomakare, Marcus Davidson, från Davidsons skomakeri. Det fungerade!

 

Vi hade hög besöksfrekvens i vår monter, både av mässbesökare och andra utställare. Vissa ville ha en kopp kaffe, andra en godisbit och många köade för att få sina skor upputsade. Många av mässans besökare fastnade vid budskapet som prydde vår monter, ”Jurist on Demand, anlita en kvalificerad jurist som kan din verksamhet till ett fast pris per månad”. Sen fick de slå sig ner i stolen hos skomakaren med en kopp kaffe, medan vi berättade om vad vi har att erbjuda just dem.

 

Vår generella uppfattning är att de som besökte vår monter var nyfikna på vad vi har att erbjuda. De verkade gillade konceptet med Jurist on Demand och de uppskattade att vi är en personlig juristbyrå. Vi uppskattade att få samtala med många intressanta människor och knyta givande kontakter för framtiden, samt att redan på plats få in nya kunder.

 

Sammanfattningsvis så var det en lyckad mässa som redan visat resultat.

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Dessa rättsfall från Sveriges alla hörn berör punkter som PS Juridik arbetar med dagligen och som våra jurister

Fält markerade med en * är obligatoriska