Skip to content

PS Juridik rekryterar

Vi välkomnar Madeleine Sydh Ahlbäck som är det senaste tillskottet till PS Juridik. Hon har under de senaste åren arbetat som bolagsjurist och drivit eget företag. Innan dess har hon jobbat som inköpschef och bott utomlands i flera år där hon bland annat studerat juridik vid South Texas College. Hon har även en juristexamen, Master of Laws, från Handelshögskolan i Göteborg och är kunnig inom bolagsrätt och arbetsmarknadsrätt. 

Madeleine kommer att arbeta med processföring där hon företräder PS Inkasso & Juridiks kunder i tvistemålsprocesser, både i och utanför domstol. Hon kommer även att utföra personlig juridisk rådgivning genom tjänsten Jurist on Demand. 

– Det var faktiskt det varierande juridikarbetet som fick mig att söka mig till PS från första början, säger Madeleine. Dessutom är bolaget verksamt inom en snabbt växande bransch och tjänster som Jurist on Demand ligger helt rätt i tiden. 

Jurist on Demand fungerar som en prenumerationstjänst där klienter får tillgång till en kvalificerad jurist till en fast månadskostnad och väljer själva hur timmarna ska användas då de kan sparas och nyttjas vid behov. Madeleines ansvar blir då att hantera de ärenden som berör främst bolagsrättsliga och avtalsrättsliga frågor. 

– Processföring känns spännande att sätta sig in i samtidigt som jag får användning för min erfarenhet inom affärsjuridik, berättar Madeleine. Sen är det inte heller fy skam att ha vackra Lindholmspiren utanför fönstret! 

Vi är väldigt glada att ha Madeleine på plats och hoppas att hon ska trivas hos oss på PS Finance Group! 

För information om vårt juridiska tjänsteutbud, kontakta oss på info@psfinancegroup.com eller 031–788 23 10 så berättar vi mer. 

PS forsätter att växa. Glöm inte att följa oss på LinkedIn för att se framtida lediga jobb inom PS Finance Group.

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Dessa rättsfall från Sveriges alla hörn berör punkter som PS Juridik arbetar med dagligen och som våra jurister

Fält markerade med en * är obligatoriska