Skip to content

Medarbetarintervju: Key Account Manager Tomas

Min resa på PS började i April och redan efter bara några veckor var jag enda säljaren på PS och startskottet i bygget av vår nya säljorganisation.

Vad har du för roll på företaget idag?
Jag jobbar med försäljningen på PS och vi är ett gäng just nu som tillsammans bygger upp en ny säljorganisation inom PS. Utöver det jobbar jag med en del marknadsfrågor och partners.

Vad är det roligaste med att arbeta inom PS?
Att företaget verkligen fyller en funktion på marknaden. Att tjänsterna vi erbjuder faktiskt gör skillnad och att vi är ett otroligt gött gäng.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Arbetsdagarna består mest av att kontakta nya kunder och att hjälpa dom med faktura relaterade frågor. Mest gällande påminnelse- och inkasso- samt integrationsfrågor.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
Jag har under flera år jobbat extra som PT, så träning tar upp en stor del av min fritid. Utöver det så spenderar jag gärna tid med min flickvän och våra hundar.

Vilka utmaningar ser du i framtiden?
Framtiden är ganska klar. Vi ska bygga en bra och fungerande säljorganisation i Sverige och sedan Norden. Vi ska få ett fungerande partnerprogram på plats och bli det självklara valet på marknaden inom våra segment.

Vad tycker du är positivt med PS som arbetsplats och arbetsgivare?
Än en gång att vi fyller den lucka som finns på marknaden just nu. Dom stora aktörerna är enorma konkurrenter, men den personligheten vi står för tillsammans och vår kompetens gör oss unika. Allt det gör att vi har en fantastisk atmosfär på jobbet och att vi verkligen gör denna resan tillsammans.

Tre ord som beskriver dig som person?
Tävlingsinriktad, glad och målmedveten.

Tack Tomas för denna månads medarbetarintervju!

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Rätt ska vara rätt är serien där vi samlar intressanta rättsfall från Sveriges alla hörn.