Skip to content

Medarbetarintervju: Credit Manager Marcus

Hur startade din resa på PS?
Det var faktiskt en slump att det blev just PS då jag ganska nyligen flyttade upp till Göteborg från Kalmar för att jobba på ett försäkringsbolag. Jag såg sen att PS sökte förstärkning på finanssidan vilket verkade väldigt intressant och att det hade passat mig perfekt. Jag ville även till ett lite mindre företag och fick ett väldigt gott intryck av PS.

 

Vad har du för roll på företaget idag?
Idag sitter jag som produktionsansvarig för vårt finansbolag Novo Kapital AB.

 

Vad är det roligaste med att arbeta inom PS?
Det är snabba puckar och beslut som ska tas på daglig basis. Jag känner också en väldigt stor delaktighet och ett ansvar som gör att det är spännande att komma till jobbet varje morgon.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Den består vanligtvis av att bedöma och köpa fakturor av våra kunder. Hantera in- och utbetalningar och se till så att fakturaproccessen löper på så smidigt som möjligt. Jag sitter även med i kreditkommitén där beslut tas om nya kunder samt är med i utvecklingen av vårt interna finanssystem.

 

Vad gör du helst när du inte jobbar?
Fotbollsspelare i grunden men då skador satt stopp för det de senaste åren håller jag gärna till på gymmet efter arbetstid. Annars hatar jag inte att komma hem efter jobbet och bara ta det lugnt framför tv:n till något bra program (läs: Bonde söker fru och Robinson).

 

Vilka utmaningar ser du i framtiden?
Vi ska först och främst fortsätta leverera den otroligt fina service vi har gällande factoring-delen. Utmaningen blir att bibehålla samma kvalité i takt med att vi blir större och tar in fler kunder samt att konkurrensen hårdnar. Vi erbjuder idag våra kunder en personlig service som jag anser är nyckeln till vår framtida framgång.

 

Vad tycker du är positivt med PS som arbetsplats och arbetsgivare?
Att arbeta på ett drivet företag som vill framåt hela tiden samt möjligheten att vara med och påverka hur vi ska fortsätta växa och utvecklas. Vi sitter även i väldigt schyssta lokaler ute vid Lindholmspiren där vår och sommar blir en höjdpunkt!

 

Tre ord som beskriver dig som person?
Strukturerad, pålitlig och finurlig.

 

Vi tackar Marcus för denna intervju och påminner om att följa oss på LinkedIn för att se framtida lediga jobb, medarbetarintervjuer och annat spännande som händer inom PS Finance Group!

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Rätt ska vara rätt är serien där vi samlar intressanta rättsfall från Sveriges alla hörn.