Skip to content

Kundintervju: YouCars i Halmstad

Vi på PS kontaktade YouCars i Halmstad för en kortare intervju. Vi ville få deras syn på samarbetet och våra tjänster. YouCars har idag tjänsten fakturaservice hos oss.

YouCars i Halmstad är en bilhandlare med företagsidén ”helt kundanpassade bilar”. Kunden får möjlighet att höra av sig till YouCars med sina speciella önskemål, där YouCars uppgift är att ta fram ett fordon som motsvarar kundens förväntningar! De erbjuder även leasing och finansiering.

Vi pratade med YouCars Försäljningschef, Peter Bengtsson, som har varit i bilbranschen sedan mitten av 80-talet.

Hej Peter vad kul att du ville ställa upp på en kortare intervju med oss! Vill du beskriva er verksamhet kort?
Vi säljer bilar och tillbehör, fälgar och logistik, anpassat efter våra kunders önskemål. Vår uppgift är att alltid leva upp till deras förväntningar.

Ni använder tjänsten fakturaservice hos oss, en outsourcande helhetslösning där ni via vårt faktureringsprogram Invoice4all registrerar era fakturor, som vi sedan skickar ut i ert företags logotyp och villkor och sedan sköter resterande administration.
Hur kommer det sig att ni har valt denna tjänsten?
Vi blev kund hos PS i mitten av 2016. Detta för att vi sökte något enkelt, bra och smidigt system för vår fakturering. Då presenterade Christer Eriksson fakturaservice för oss, som är en helhetslösning, och det har fungerat över förväntan. Vi behöver inte tänka på faktureringen alls, utan kan fokusera på vår kärnverksamhet.

Tanken med fakturaservice är att vi ska ta hand om all administration, distribution och uppföljning. Upplever ni att detta stämmer och har underlättat administrationen för er?
Absolut! Det fungerar mycket bra. Det frigör mycket tid, eftersom vi inte alls behöver lägga energi att tänka på fakturering, påminnelser och så vidare. Jag tycker det är synd att fler inte har förstått fördelarna med en sådan helhetslösning, allt är jätte bra!

Ni registrerar fakturorna som ska skickas i vårt system Invoice4all. Vad tycker du om PS Invoice?
Jag tycker det är jätte bra. Det är ett smidigt faktureringsprogram som både är enkelt att använda och underlättar för oss. Det är ett smart system och en trygghet för oss där vi både kan skapa fakturor samt bevaka och följa upp processen som ni sköter åt oss.

Tycker du att kontakten med din handläggare har fungerat bra?
Absolut! Överlag har jag en god relation till PS och min handläggare Kerstin hör av sig om det finns frågor och anpassar alltid rutinerna efter vad som passar vår verksamhet och vad hon anser är rätt väg att gå. Jag brukar säga ”jag litar på er till 100%”. Det märks att det finns både lång erfarenhet och ett service tänk.

Vad är det bästa med tjänsten fakturaservice?
Vi behöver inte tänka på faktureringen alls, utan kan fokusera på vår kärnverksamhet.

Ni har haft en hel del kontakt med våra jurister som ingår i tjänsten fakturaservice vid tvistiga fordringar, hur tycker du att den kontakten har fungerat?
Kontakten har fungerat perfekt! Det sköter dom jätte bra, och jag har rekommenderat dem vidare till flera av mina egna kunder.

Då kommer vi in på nästa fråga där vi undrar om ni skulle rekommendera andra att välja PS?
Det gör jag med allt och alla. Jag är så himla nöjd med er tjänst!

Vad roligt att höra! Tycker du att samarbetet hittills har fungerat bra eller har du något att invända på?
Det finns isåfall bara en enda sak man skulle kunna ändra på, och det är i Invoice4all att man kan tydliggöra vilken kund inne i systemet man väljer, det kan vara lätt att missa då det ligger en förvald kund, missar man att ändra kan det riskera till merarbete. Men annars har jag inget att invända på, jag kunde inte vara mer nöjd! Jag säger bara ”fasen va bra!”.

Tack Peter för att du ville ställa upp på denna intervju! Det sistnämnda tar vi med oss in till våra IT-utvecklare så de får kolla närmare på det, konstruktiv kritik är alltid bra.
Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Rätt ska vara rätt är serien där vi samlar intressanta rättsfall från Sveriges alla hörn.