Skip to content

Jurist on demand

Få direkt access till en jurist som kan Er verksamhet

Jurist on demand möjliggör för er att ha direkt tillgång till en jurist som kan er verksamhet till en fast kostnad per månad. Den juridiska rådgivningen blir tillgänglig när ni önskar och kostnaden blir förutsebar. Med PS Juridik får ni alltid en mer personlig juristbyrå. Vi är specialister inom bland annat affärsvillkor, avtal, leasing, hyresjuridik och avtalsförhandlingar.

Våra ledord är: rätt ska vara rätt!

Hur fungerar jurist on demand?

Jurist on Demand ger dig tillgång till en kvalificerad jurist till ett fast pris per månad. Om ni inte väljer att nyttja era timmar sparas dom till ett senare tillfälle. Ni tillåts välja mellan de olika nivåerna vi erbjuder: brons, silver, guld eller platina beroende på ert behov av våra juridiska tjänster.

PS Juridik är en del av PS Finance Group och vi är en personlig byrå som har bred kompetens inom allt från bygg och entreprenad till hyresjuridik och tvistiga fordringar. Behöver ni hjälp med upprättande av avtalsmallar? Har ni frågor om en bestridd faktura? Behöver ni ett juridiskt ombud vid tvist?

Ni väljer själva hur ni vill använda era timmar då timmarna kan sparas och nyttjas när ni så önskar!

VI ERBJUDER FÖLJANDE PAKET

  • Brons 1 400 kr/mån: 1 timmes juridisk rådgivning per månad.
  • Silver 2 600 kr/mån: 2 timmar juridisk rådgivning per månad.
  • Guld   4 900 kr/mån: 4 timmar juridisk rådgivning per månad.
  • Platina: Kontakta oss för offert.
  • Tryck här för informationsblad

HYRESJURIDIK

Ett av våra specialistområden är hyresjuridik. Inom ramen för Jurist on Demand finns här för er oavsett om ni är hyresgäst eller hyresvärd och hjälper er att lösa och förebygga problem åtgärder för att undvika problem innan de ger konsekvenser i er verksamhet.

Läs vidare

LEASING

Vi har mångårig erfarenhet av en mängd leasingtvister för stora aktörer och kan erbjuda nytänkande lösningar. Genom Jurist on Demand blir ditt case inte ett i mängden – ni får alltid juridisk rådgivning anpassad efter den specifika situationen.

Våra specialistområden

Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Påminnelseservice

Bättre kassaflöde och ökad likviditet

Faktureringsprogram

Med rätt verktyg blir företagandet enklare

Fält markerade med en * är obligatoriska