JURIST ON DEMAND

Vill ni ha direkt access till en jurist som kan er verksamhet?

Jurist on demand möjliggör för er att ha direkt tillgång till en jurist som kan er verksamhet till en fast kostnad per månad. Den juridiska rådgivningen blir tillgänglig när ni önskar och kostnaden blir förutsebar. Med PS Juridik får ni alltid en mer personlig juristbyrå. Vi är specialister inom bland annat affärsvillkor, avtal, leasing, hyresjuridik och avtalsförhandlingar.

Våra ledord är: rätt ska vara rätt!

Hur fungerar Jurist on Demand?

Jurist on Demand ger dig tillgång till en kvalificerad jurist till ett fast pris per månad. Om ni inte väljer att nyttja era timmar sparas dom till ett senare tillfälle. Ni tillåts välja mellan de olika nivåerna vi erbjuder: brons, silver, guld eller platina beroende på ert behov av våra juridiska tjänster.

PS Juridik är en del av PS Finance Group och vi är en personlig byrå som har bred kompetens inom allt från bygg och entreprenad till hyresjuridik och tvistiga fordringar. Behöver ni hjälp med upprättande av avtalsmallar? Har ni frågor om en bestridd faktura? Behöver ni ett juridiskt ombud vid tvist?

Ni väljer själva hur ni vill använda era timmar då timmarna kan sparas och nyttjas när ni så önskar!

Vi erbjuder följande paket:

  • Brons 1 400 kr/mån: 1 timmes juridisk rådgivning per månad.
  • Silver 2 600 kr/mån: 2 timmar juridisk rådgivning per månad.
  • Guld   4 900 kr/mån: 4 timmar juridisk rådgivning per månad.
  • Platina: Kontakta oss för offert.
  • Tryck här för informationsblad
Vill du veta mer om våra tjänster?
Hör av dig till Marie Eriksson på 031 – 788 23 26 eller sales@psfinancegroup.com

Leasing

Vi har mångårig erfarenhet av en mängd leasingtvister för stora aktörer och kan erbjuda nytänkande lösningar. Genom Jurist on Demand blir ditt case inte ett i mängden – ni får alltid juridisk rådgivning anpassad efter den specifika situationen.

Vill du boka in en timme gratis rådgivning?

Fält markerade med en * är obligatoriska