Inkasso

Vi gjør det lettere for dine kunder å gjøre det rette

Har du fått et brev fra oss?

PS Finance Group tilbyr inkassoløsninger. Vår forretningsidé er å hjelpe våre kunder å øke lønnsomheten gjennom raskere kapitalflyt, uten at det påvirker kundeforholdene negativt. Som kunde hos oss får du tilgang til enkle og smarte websystemer for oppfølging og informasjon. Våre egne jurister jobber nært med våre inkassoveiledere, noe som gjør at omstridte fordringer kan håndteres raskt, smidig og effektivt.

Slik pleier det å fungere:

1

Fakturering

Våre system kommuniserer med de fleste økonomisystemer på markedet. Dere kan også sende pdf -filer direkte til oss.

2

Påminnelser

Om fakturaen rekker å forfalle innen full betaling har skjedd, sender vi eller dere ut en påminnelse.

3

Inkassokrav

Om deres kunde fortsatt ikke har betalt deres faktura, sender vi et inkassokrav.

4

Rettslige skritt

Når fakturaer fortsatt ikke har blitt betalt etter utsendelse av inkassokravet, tar vi rettslige skritt. Hvis dette blir tilfelle har du også da tilgang til våre jurister.

Inkassohåndtering med høy suksessrate

Engasjement

Vi vil at vårt engagement skinner igjennom. Hos oss får dere en egen veileder som tilpasser arbeidsmetodene til det som passer best for deres virksomhet.

Integrasjoner

Våre ferdige integreringsløsninger mot vanlige systemer som Visma Administrasjon, e-economics, Fortnox og Navision, gjør arbeidet smidig. Overføring av nye oppdrag og håndtering av innbetalinger skjer i begge retningene. Rest-API, CSV-format og XML finnes for koblinger til andre typer av forretningssystem.

Effektive løsninger

Det er viktig at dere føler at vi har et godt forhold til både dere og kundene deres. Våre effektive løsninger for inkasso gjør at dere kan fokusere på deres forretninger istedenfor administrasjon.

Rett kompetanse

Dere kan alltid være sikre på å få tilgang til rett kompetanse innen håndtering av forretningsfordringer og utenlandsinkasso. Vårt tilbud er komplett og våre medarbeidere er blant de aller beste i bransjen.

Løse tvister

Skulle dere få problemer med omstridte fordringer, står våre jurister beredt til å hjelpe. De har et nært samarbeid med inkassoveilederne og har stor erfaring med å løse denne typer tvister med suksess.

Våre spesialiteter

Dansk inkasso

Vores fokus er altid, at du som kunde skal have dine fordringer betalt. Ret skal være ret.

Udenlandsk inkasso

Vi driver inkassovirksomhed i hele Europa. I de fleste lande i Nordeuropa sker det helt i eget regi, mens vi i de øvrige lande arbejder gennem samarbejdspartnere og repræsentanter.

Krav og påminnelser

Å se til at du får betalt er like viktig for oss som at du opprettholder dine gode kundeforhold.

Ønsker du at blive kunde?

Fält markerade med en * är obligatoriska