Skip to content

Inkasso

Inkassotjänster som passar era behov

Snabbare kassaflöde med rätt inkasso

Vi är ett inkassobolag med gedigen branscherfarenhet inom inkasso och har som affärsidé att med hjälp av skräddarsydda lösningar kunna hjälpa våra kunder öka sin lönsamhet genom snabbare kassaflöden. När ni väljer bland våra inkassotjänster får ni tillgång till enkla och smarta webbsystem för uppföljning och information. Våra egna jurister arbetar nära inkassohandläggarna, vilket gör att tvistiga fordringar kan hanteras snabbt, smidigt och effektivt.

Vi ser till att era fordringar blir prioriterade

Att ni som kund får betalt för era fordringar är alltid vårt främsta fokus. Vi är ett inkassobolag med lång erfarenhet av branschen. Vårt arbetssätt och våra hanteringsmetoder bygger på stor kunskap och mångårig erfarenhet från framgångsrikt inkasso. Vi utför vår inkassoservice med stort engagemang och med professionell hantering, både i Sverige och i utlandet. Våra effektiva lösningar för inkasso gör att ni kan minska den tid ni lägger på administration och istället fokusera på er kärnverksamhet.

Inkasso utan fasta avgifter

Vi som inkassoföretag debiterar inga startkostnader eller fasta avgifter – att vara kund hos oss ska vara enkelt. En förutsättning för hög lyckandegrad är att ha en bra kravmetodik. Vi anpassar därför våra kravmetoder efter typ av fordran, gäldenär och er indrivningspolicy som fordringsägare. Vi erbjuder inkassoservice både i Sverige och utomlands enligt samma debiteringsmodell och ni behöver bara ett inlogg oavsett hur många länder ni behöver hjälp med.

KOMPLETTA INTEGRATIONER

Våra färdiga integrationer mot marknadsledande system såsom Fortnox, Visma.net ERP, Visma Business, Visma Control, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Pyramid Business Studio och Jeeves ERP gör arbetet med fakturering och inkasso smidigt. Överföring av nya uppdrag och hantering av inbetalningar sker i båda riktningarna. För kopplingar till andra typer av affärssystem använder vi Rest-API, CSV-format och XML. I vår inkassoservice ingår filöverföring och registrering av ärenden via vår kundportal samt helt online-uppdaterad ärendeinformation dygnet runt.

HÖG LYCKANDEGRAD

Vi på inkassobolaget PS Inkasso & Juridik bedriver vi inkassoservice med dokumenterat hög lyckandegrad. Vår erfarenhet och våra mätningar visar att inkasso som anpassas efter verksamhet och bransch, samt med särbehandling för vissa nyckelkunder, är det mest effektiva sättet att nå resultat och därmed ökad lönsamhet. Som inkassoföretag är vi snabba och värderar den mest effektiva metoden för varje ärende.

PERSONLIG SERVICE

Varje fordran är unik och kräver ett unikt arbetssätt. Det är också därför vi som inkassoföretag ofta exempelvis rekommenderar inkasso genom användning av telefoninkasso som en åtgärd i indrivningen. Vi hanterar inkasso på såväl person – som företagsfordringar. När invändningar sker hjälper våra erfarna jurister till, för att få ett avslut på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt.

Våra specialistområden

Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Påminnelseservice

Bättre kassaflöde och ökad likviditet

Faktureringsprogram

Med rätt verktyg blir företagandet enklare