Skip to content

Fordringsköp

Överlåt risken till oss genom vår tjänst fordringsköp

Vi erbjuder köp av förfallna fordringar. Fordringsköp är ett vanligt sätt för företag att behålla ett bra kassaflöde och säkra likviditet. Genom tjänsten erbjuder vi köp av förfallna fordringar, något som kan ske löpande via forward flow eller genom köp av hela portföljer.

Få pengarna direkt

Tillsammans med er skräddarsyr vi ett erbjudande som passar just er situation och överlåter ansvaret för inkasseringen till våra specialister på PS Inkasso & Juridik. I samband med att vi tar över hanteringen av de förfallna fordringarna tar vi även eventuella risker som medföljer. Det ska vara enkelt och problemfritt att vara kund hos oss. Därför erbjuder vi er att överlåta utvalda delar eller samtliga obetalda fordringar till oss – och få pengarna på ert konto inom 24 timmar. 

Viktiga kundrelationer

Vårt motto är att fordringshantering aldrig ska påverka era kundrelationer negativt. Istället är vi måna om att på ett professionellt och respektfullt sätt hantera era ärenden. Vi lägger stor vikt vid analys för att välja rättvisa hanteringsmetoder som prioriterar just era fordringar. Vi arbetar för att avtal ska följas, för att ni ska få betalt för ert arbete, för att rätt ska vara rätt.

Våra specialistområden

Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Påminnelseservice

Bättre kassaflöde och ökad likviditet

Inkasso

Smarta processer med hög lyckandegrad