Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Hos oss kan ni välja tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt. Genom en enkel filöverföring kan ni koppla av och låta oss sköta hela administrationen. Vi ser till att lära oss er bransch så att vi kan ge era kunder bästa möjliga service!

Vi har tagit fram lösningar för fakturahantering som passar både små och stora företag. Vi sköter allt från att skriva ut och skicka fakturan, till att inkassera betalning av utställd faktura genom påminnelse- eller inkassohantering, eller att driva in fordran med juridiska hjälpmedel om så erfordras. Fakturorna skickas med er logotyp och era villkor och betalning kan ske antingen till ert bankkonto eller till vårt klientmedelskonto. Att outsourca faktureringen innebär att ni frigör resurser för er ordinarie kärnverksamhet samtidigt som vi tar hand om all administration, distribution och uppföljning. Ni kommer dessutom att förbättra ert kassaflöde genom snabbare betalningar från era kunder.

Så här fungerar fakturaservice

1

Faktura

Vi skickar fakturan

2

Påminnelse

3

Inkasso

4

Rättsliga åtgärder

Fokusera på din kärnverksamhet

Fördelarna med fakturaservice

Vi har tagit fram lösningar för fakturahantering som passar både små och stora företag. Vi sköter allt från att skriva ut och skicka er faktura, till att inkassera genom påminnelse- eller inkassohantering, eller att driva in fordran med juridiska hjälpmedel om så erfordras. Fakturorna skickas med er logotyp och era villkor och betalning kan ske antingen till ert bankkonto eller till vårt klientmedelskonto. Att outsourca faktureringen innebär att ni frigör resurser för er ordinarie kärnverksamhet samtidigt som vi tar hand om all administration, distribution och uppföljning. Ni kommer dessutom att förbättra ert kassaflöde genom snabbare betalningar från era kunder.