Factoring - belåning & fakturaköp

PS Finans är en del av PS Finance Group. Vi är ett factoringföretag som erbjuder en fullskalig lösning inom factoring. Vi har tjänster allt från fakturahantering till fakturafinansiering. Hos oss erbjuder vi er den factoring som krävs för att ert bolag ska ha möjlighet att expandera i den takt ni vill.

Vad innefattar factoring?

Vi arbetar effektivt, korrekt och värnar för att den kundrelation ni byggt upp ska hållas på topp. Väljer ni factoring via oss får ni den transparens som krävs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på bästa sätt då vi använder oss av integration i ert befintliga ekonomisystem. Ni väljer vilka fakturor som ska finansieras genom factoring samt säljas till oss och kan enkelt se om er kund har betalat. Vi kan erbjuda en ytterst konkurrenskraftig prissättning som baseras på beloppet som säljs per år, er egen kreditvärdighet och på era kunders/fakturamottagares kreditvärdighet. Detta för att ni ska få en helhetslösning vid finansiering av fakturor.

Sälj dina fakturor

Detta är factoringtjänsten för er som vill slippa hanteringen av fakturor och erhålla pengarna redan inom 24 timmar. Genom att sälja era fakturor till oss förbättrar ni ert kassaflöde, förbättrar ert företags nyckeltal och förenklar er administration.

Fakturahantering

Genom våra faktureringstjänster slipper ni allt sådant som fakturautskrifter, posthantering, betalningsbevakning, påminnelser vid utebliven betalning och mycket mer. Genom vår factoring får ni även tillgång till inkassohantering och till våra jurister. Öka ert kassaflöde och förenkla er administration.

Fakturahantering med belåning

Genom denna tjänst sköter vi faktureringen i ert företags eget namn, men ni kan ändå få tillgång till likviditet genom att ni kan belåna upp till 70-90% av fakturornas värde. På detta sätt kan ni även genom belåning förbättra ert företags kassaflöde och förenkla er administration.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Hör av dig till Christer Eriksson på 031 – 788 23 10 eller sales@psfinancegroup.com

Vill du veta mer om vårt tjänsteutbud?

Fält markerade med en * är obligatoriska