Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Genom tjänsten fakturaservice får ni en helhetslösning där vi tar hand om allt. Genom en enkel överföring löser vi filer i de flesta format och vi sköter hela administrationen. Självklart ser vi till att lära oss den bransch som ni verkar inom så att vi kan ge era kunder bästa möjliga service via vår fakturaservice.

Hos oss hittar ni lösningar för fakturaservice som passar både små och stora företag. Vi sköter allt från att skriva ut, fakturera och inkassera utställt belopp genom påminnelse- eller inkassohantering. Om så erfordras driver vi också in fordran med juridiska hjälpmedel. Fakturorna skickas med ert företags logotyp och villkor. Betalning kan ske antingen till ert företags bankkonto eller till vårt klientmedelskonto. Att outsourca faktureringen till oss via fakturaservice innebär att ni frigör resurser för ordinarie kärnverksamhet då vi tar hand om all administration, distribution och uppföljning. Ni kommer också att förbättra kassaflödet genom snabbare betalningar från era kunder.

Så här fungerar fakturaservice

1

Faktura

Vårt system kommunicerar med de flesta marknadsledande ekonomisystemen. Distribution sker via EDI, brev och smarta E-postlösningar.

2

Kontroll

Vi hanterar, kontrollerar och bevakar inbetalning från er kund.

3

Påminnelse

En påminnelse skickas ut efter 5 – 10 dagar. För mjukare hantering kan en ytterligare påminnelse skickas ut till er kund.

4

Beslutspunkt

Ni som kund får själva möjlighet att välja hur vi ska driva ärendet vidare.

5

Inkassokrav

Om er kund, trots påminnelse, inte har betalt fakturan skickar vi ett inkassokrav.

6

Rättsliga åtgärder

Vi vidtar nödvändiga juridiska åtgärder – som kund hos oss har ni tillgång till våra jurister.

Frigör tid - slipp administration

Fördelarna med fakturaservice

Genom att använda er av vår fakturaservice sköts er fakturering effektivt och löpande vilket leder till bättre kassaflöde och att er tid frigörs till annat eftersom all löpande administration, så som bevakning och påminnelser, hanteras av oss. Fokusera på er kärnverksamhet och låt oss sköta er fakturering!

Vill du veta mer om vårt tjänsteutbud?

Fält markerade med en * är obligatoriska