Skip to content

Fakturatjänster

Vi erbjuder fakturatjänster som skall underlätta er vardag

Fakturering och påminnelsehantering kan vara ett tidskrävande arbete och det finns säkert annat ni vill prioritera. Genom att outsourca fakturatjänster till oss får ni mer tid till att göra vad ni är bäst på.

Vad innebär våra fakturatjänster för er?

Fakturatjänster ska underlätta er vardag så att ert fokus kan läggas på rätt saker. Vi har många års erfarenhet av faktureringstjänster och vi vet hur processer skall drivas. Vi arbetar alltid effektivt och korrekt men aldrig på bekostnad av den kundrelation ni byggt upp med era kunder och värnar om att den hålls på topp. Våra fakturatjänster innebär att vi använder oss av en integration i ert befintliga ekonomisystem så att ni får den transparens som krävs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på bästa sätt. Självklart väljer ni hur ni vill nyttja fakturatjänster, ni väljer själva vilka fakturor som ska finansieras eller säljas till oss och ni kan enkelt se om er kund har betalat.

Så här fungerar våra faktureringstjänster

1. Integration

Vårt system kommunicerar med de flesta marknadsledande ekonomisystemen. Distribution sker via EDI, brev och smarta E-postlösningar. Vi hanterar, kontrollerar och bevakar inbetalning från er kund. 

2. Påminnelse

Påminnelse skickas ut efter 5 – 10 dagar. För mjukare hantering kan en ytterligare påminnelse skickas ut till er kund. Ni som kund får därefter själva möjlighet att välja hur vi ska driva ärendet vidare genom beslutspunkt.

3. Inkasso

Om er kund, trots påminnelse, inte har betalt fakturan skickar vi ett inkassokrav. Vi vidtar nödvändiga juridiska åtgärder – som kund hos oss har ni tillgång till våra jurister.Mindre administration

Vi arbetar effektivt, korrekt och värnar för att den kundrelation ni byggt upp ska hållas på topp. Vid tillämpning av fakturatjänster använder vi oss av en integration i ert befintliga ekonomisystem så att ni får den transparens som krävs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på bästa sätt. Ni väljer vilka fakturor som ska finansieras eller säljas till oss och kan enkelt se om er kund betalt er faktura.

Bättre kassaflöde

Som kund hos oss har ni alltid tillgång till en personlig handläggare samt produktionsansvarig som i sin tur värnar om era kundrelationer. Samtliga medarbetare har lång erfarenhet av fakturatjänster och våra medarbetare skräddarsyr arbetsmetodiken tillsammans med er, anpassad efter er verksamhet. Att vi har en god relation till er som kund – och att denna service i sin tur lyser igenom till era kunder – är av största vikt för oss.

Snabbare betalningar

Våra färdiga system kommunicerar med de flesta av de marknadsledande ekonomisystemen såsom; Visma Administration, Fortnox och Navision. Detta gör att integrationen vid fakturatjänster blir snabb, smidig och enkel för er som kund. Överföring av nya uppdrag och hantering sker i båda riktningar. Vi har dessutom Rest-API, CSV-format och XML för kopplingar till andra typer av affärssystem.

Våra specialistområden

Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice där vi tar hand om allt

Påminnelseservice

Bättre kassaflöde och ökad likviditet

Inkasso

Smarta processer med hög lyckandegrad