Fakturatjänster

Fakturering och påminnelsehantering kan vara ett tidskrävande arbete och det finns säkert annat ni vill prioritera. Vi vill att ni skall få tid till att göra vad ni är bäst på. Vi erbjuder därför fakturatjänster som skall underlätta er vardag så att ert fokus kan läggas på rätt saker. Vi har många års erfarenhet av faktureringstjänster och vi vet hur processer skall drivas.

Vi arbetar alltid effektivt och korrekt men aldrig på bekostnad av den kundrelation ni byggt upp med era kunder. Vi värnar om att den hålls på topp. Våra fakturatjänster innebär att vi använder oss av en integration i ert befintliga ekonomisystem så att ni får den transparens som krävs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på bästa sätt. Självklart väljer ni hur ni vill nyttja fakturatjänster, ni väljer själva vilka fakturor som ska finansieras eller säljas till oss och ni kan enkelt se om er kund har betalat.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Hör av dig till Marie Eriksson på 031 – 788 23 26 eller sales@psfinancegroup.com

Så här fungerar våra faktureringstjänster

1

Faktura

Vårt system kommunicerar med de flesta marknadsledande ekonomisystemen. Distribution sker via EDI, brev och smarta E-postlösningar.

2

Kontroll

Vi hanterar, kontrollerar och bevakar inbetalning från er kund.

3

Påminnelse

Påminnelse skickas ut efter 5 – 10 dagar. För mjukare hantering kan en ytterligare påminnelse skickas ut till er kund.

4

Beslutspunkt

Ni som kund får själva möjlighet att välja hur vi ska driva ärendet vidare.

5

Inkassokrav

Om er kund, trots påminnelse, inte har betalt fakturan skickar vi ett inkassokrav.

6

Rättsliga åtgärder

Vi vidtar nödvändiga juridiska åtgärder – som kund hos oss har ni tillgång till våra jurister.

Vad innebär våra fakturatjänster för er?

Mindre administration

Vi arbetar effektivt, korrekt och värnar för att den kundrelation ni byggt upp ska hållas på topp. Vid tillämpning av fakturatjänster använder vi oss av en integration i ert befintliga ekonomisystem så att ni får den transparens som krävs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på bästa sätt. Ni väljer vilka fakturor som ska finansieras eller säljas till oss och kan enkelt se om er kund betalt er faktura.

Bättre kassaflöde

Som kund hos oss har ni alltid tillgång till en personlig handläggare samt produktionsansvarig som i sin tur värnar om era kundrelationer. Samtliga medarbetare har lång erfarenhet av fakturatjänster och våra medarbetare skräddarsyr arbetsmetodiken tillsammans med er, anpassad efter er verksamhet. Att vi har en god relation till er som kund – och att denna service i sin tur lyser igenom till era kunder – är av största vikt för oss.

Snabbare betalningar

Våra färdiga system kommunicerar med de flesta av de marknadsledande ekonomisystemen såsom; Visma Administration, Fortnox och Navision. Detta gör att integrationen vid fakturatjänster blir snabb, smidig och enkel för er som kund. Överföring av nya uppdrag och hantering sker i båda riktningar. Vi har dessutom Rest-API, CSV-format och XML för kopplingar till andra typer av affärssystem.

Vill du bli kund?

Fält markerade med en * är obligatoriska