PS FINANCE GROUP

Erbjudande Finans

PS Finance Group...

INKASSO

JURIDISK RÅDGIVNING

FAKTURASERVICE

Så här brukar det fungera

1

Fakturering

Vårt system kommunicerar med de flesta marknadsledande ekonomisystemen.

2

Påminnelser

Om fakturan hinner förfalla innan full betalning skickar vi, alternativt ni, ut en påminnelse.

3

Inkassokrav

Om er kund, trots påminnelse, inte betalt fakturan skickar vi ett inkassokrav.

4

Juridiska åtgärder

Om fakturan ännu inte betalats efter inkassokrav vidtar vi nödvändiga juridiska åtgärder – som kund hos oss har ni tillgång till våra jurister.

Inkassohantering med hög lyckandegrad

Engagemang

Hos oss får ni en egen handläggare som anpassar arbetsmetodiken till vad som passar er verksamhet bäst. Vårt engagemang ska skina igenom.

Integrationer

Våra färdiga integrationer mot marknadsledande system såsom Visma Administration, E-economics, Fortnox och Navision gör arbetet smidigt. Överföring av nya uppdrag och hantering av inbetalningar sker i båda riktningarna. För kopplingar till andra typer av affärssystem använder vi Rest-API, CSV-format och XML.

Effektiva lösningar

Våra effektiva lösningar för inkassohantering gör att ni kan minska den tid ni lägger på administration och istället fokusera på er kärnverksamhet.

Rätt kompetens

Ni kan alltid vara säkra på att få tillgång till rätt kompetens inom hantering av företagsfordringar och utlandsinkasso. Vårt erbjudande är komplett och våra medarbetare är bland de allra bästa i branschen.

Lösa tvister

Skulle ni få problem med tvistiga fordringar står våra jurister redo att hjälpa till. De arbetar nära våra inkassohandläggare och har stor erfarenhet av att framgångsrikt lösa denna typ av tvister.