Skip to content

Återkoppling från Kistamässan

Förra veckan befann vi oss på den årliga Ekonomi & Företagsmässan i Kista. PS Finance Groups monter var utan tvekan en av de mest besökta. 

Vi samarbetade med Marcus Davidson, från Davidsons Skomakeri, som vunnit SM i skomakeri! Det var kö till montern hos PS för att få skorna putsade, ta en kopp kaffe och prata fakturering och juridik. 

Ekonomi & Företag är mässan för nytänkande och kompetensutveckling inom ekonomi och företagande. Här möts ekonomer, företagare och utställande företag. Kunniga utställare presenterar under två dagar produkter och tjänster till stöd för ekonomer och företagare i främst små och mellanstora företag. På plats finns produkter och tjänster inom systemstöd, försäkringar, finansiering, pensioner, bemanning, bolagsbildningar, löner m.m.

Besökarna har även möjlighet att ta del av branschnyheter, trender och knyta nya kontakter. Parallellt med mässans utställning erbjuds även ett brett utbud av kostnadsfria föreläsningar med fokus på inspiration och kunskapsutveckling.

Vi på PS vill tacka alla som besökte vår monter. Vi ser framemot både fortsatta och nya relationer!

Dela:

Fler nyheter

Rätt ska vara rätt

Rätt ska vara rätt är serien där vi samlar intressanta rättsfall från Sveriges alla hörn.