Inkasso - Inkassotjänster som passar era behov

Vi är ett inkassobolag med branscherfarenhet och har som affärsidé att med hjälp av skräddarsydda lösningar, kunna hjälpa våra kunder att öka sin lönsamhet genom snabbare kassaflöden. När ni väljer våra inkassotjänster får ni tillgång till enkla och smarta webbsystem för uppföljning och information. Våra egna jurister arbetar nära inkassohandläggarna, vilket gör att tvistiga fordringar kan hanteras snabbt, smidigt och effektivt.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Hör av dig till Marie Eriksson på 031 – 788 23 26 eller sales@psfinancegroup.com

Inkassoservice

VI SOM INKASSOFÖRETAG FOKUSERAR PÅ ATT NI SKA FÅ BETALT FÖR ERA FORDRINGAR

Att ni som kund får betalt för era fordringar är alltid vårt främsta fokus. Vi är ett inkassobolag med lång erfarenhet av branschen. Vårt arbetssätt och våra hanteringsmetoder bygger på stor kunskap och mångårig erfarenhet från framgångsrikt inkasso. Vi utför vår inkassoservice med stort engagemang och med professionell hantering, både i Sverige och i utlandet. Våra effektiva lösningar för inkasso gör att ni kan minska den tid ni lägger på administration och istället fokusera på er kärnverksamhet.

Vi som inkassoföretag debiterar inga startkostnader eller fasta avgifter – att vara kund hos oss ska vara enkelt. En förutsättning för hög lyckandegrad är att ha en bra kravmetodik. Vi anpassar därför våra kravmetoder efter typ av fordran, gäldenär och er indrivningspolicy som fordringsägare. Vi erbjuder inkassoservice både i Sverige och utomlands enligt samma debiteringsmodell och ni behöver bara ett inlogg oavsett hur många länder ni behöver hjälp med.

 

KOMPLETTA INTEGRATIONER

Våra färdiga integrationer mot marknadsledande system såsom Visma Administration, E-economics, Fortnox och Navision gör arbetet smidigt. Överföring av nya uppdrag och hantering av inbetalningar sker i båda riktningarna. För kopplingar till andra typer av affärssystem använder vi Rest-API, CSV-format och XML. I vår inkassoservice ingår filöverföring och registrering av ärenden via vår kundportal samt helt online-uppdaterad ärendeinformation dygnet runt.

 

HÖG LYCKANDEGRAD

Vi på inkassobolaget PS Inkasso & Juridik bedriver vi inkassoservice med dokumenterat hög lyckandegrad. Vår erfarenhet och våra mätningar visar att inkasso som anpassas efter verksamhet och bransch, samt med särbehandling för vissa nyckelkunder, är det mest effektiva sättet att nå resultat och därmed ökad lönsamhet. Som inkassoföretag är vi snabba och värderar den mest effektiva metoden för varje ärende.

 

PERSONLIG SERVICE

Varje fordran är unik och kräver ett unikt arbetssätt. Det är också därför vi som inkassoföretag ofta exempelvis rekommenderar inkasso genom användning av telefoninkasso som en åtgärd i indrivningen. Vi hanterar inkasso på såväl person – som företagsfordringar. När invändningar sker hjälper våra erfarna jurister till, för att få ett avslut på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt.

Våra Inkassotjänster

Vill du veta mer om vårt tjänsteutbud?

Fält markerade med en * är obligatoriska

Inkassobolag med hög lyckandegrad

Engagemang

Hos oss får ni en egen inkassohandläggare som anpassar arbetsmetodiken till vad som passar era önskningar gällande inkasso. Vårt engagemang ska skina igenom.

Rätt kompetens

Ni kan alltid vara säkra på att få tillgång till rätt kompetens inom all hantering av inkasso, företagsfodringar som utlandsinkasso. Vårt erbjudande är komplett och våra medarbetare är bland de allra bästa i branschen.

Lösa tvister

Skulle ni få problem med tvistiga fodringar står våra jurister redo att hjälpa till. De arbetar nära våra inkassohandläggare och har stor erfarenhet av att framgångsrikt lösa denna typ av tvister. Efter exekutionstitel inkasseras fordran genom inkasso.